Isolatie

Gevelisolatie: nieuwbouw en bestaande buitenmuren isoleren

Isoleren en na-isoleren van buitenmuren is dubbel winnen!! Enerzijds bespaar je op je energiekosten en anderzijds zal je nieuwbouw of bestaande woning er prachtig uitzien. Ook wanneer je de ramen wil vervangen of grondig gaat renoveren valt gevelisolatie te overwegen.

​De voordelen van een gevel renoveren met spuitkurk

Spuitkurk met isolatie is een gevelbekleding die tal van voordelen biedt. Bij het renoveren van je woning hoef je niet meer van binnenuit te isoleren, hierdoor verlies je geen ruimte en hoef je je interieur niet op stelten te zetten. De woning van binnenuit isoleren is ook veel minder doeltreffend en de kans op interne condensatie wordt groter door de aanwezige koudebruggen. Ook dien je een nieuwe binnenafwerking te voorzien wat het een stuk duurder maakt.Door je gevel te isoleren en bepleisteren bescherm je ook de onderliggende constructie tegen vocht en vriesweer. Zeker bij oudere woningen tot de jaren 1970 biedt dit heel wat voordelen. Voegen kunnen niet langer opvriezen en doorslaand vocht op de binnenmuren is verleden tijd. Doordat je de woning als het ware gaat inpakken met isolatie zal je koudebruggen wegwerken.

De prijs van isolatie met spuitkurk is een investering die je op termijn dubbel en dik terugverdiend. Je zal de energiefactuur behoorlijk zien dalen en je woning zal er weer als nieuw uitzien. Wanneer je de woning later verkoopt zal de nieuwe gevel ook voor een grote meerwaarde zorgen.

In bijlage "Vergelijking isoleren" staan de mogelijke manieren om te isoleren.

 

Disclaimer

×

Privacy verklaring

×

Cookie verklaring

×

Sitemap

×

Home

×

Welkom op onze website!

×

Spuitkurk

×

Referenties

×

Aanvullende werken

×

Wie zijn we

×

Premies

×

Isolatie

×

Contact